Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikica Gabrić u Požegi

'Način na koji je Linić vodio Ministarstvo je moralno neprihvatljivo'

Nikica Gabrić
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
1/3
14.05.2014.
u 19:02

Ključna stvar za koju se zalaže Nacionalni forum u politici je: ekonomija, rješavanje problema nezaposlenosti, demografska obnova, borba protiv korupcije te duhovna i vrijednosna obnova.

- Mislim da je premijer Milanović dobro napravio što je smijenio ministra Slavka Linića jer ne može Marina Lovrić Menzel u zatvoru sjediti zbog 4 milijuna kuna krive procjene, a Linić voditi Ministarstvo zbog 26 milijuna kuna krive procjene – kazao je Nikica Gabrić, kandidat na izborima za Europski parlament za vrijeme današnjeg boravka u Požegi. Objasnio je da je velika razlika između toga da li je neko kriv ili moralno odgovor.

– Kada političar kaže: ''Neka institucije rade svoje“, to je znak da onaj tko je to rekao nema moralni stav o tome da li je nešto prihvatljivo ili nije. Način na koji je Linić vodio Ministarstvo financija je moralno neprihvatljivo, a pokazat će se da li postoji i kaznena odgovornost – kazao je Gabrić. Ključna stvar za koju se zalaže Nacionalni forum u politici je: ekonomija, rješavanje problema nezaposlenosti, demografska obnova, borba protiv korupcije te duhovna i vrijednosna obnova.

–Naime, ljudi su se kroz demokraciju i novi kapitalizam koji se uvodi u Hrvatsku povampirili te su uzeli sve ono loše iz kapitalizma i socijalizma. Mi ne nudimo rješenja koja su neutemeljena i zato da bi se svidjeli biračima. Želimo, znamo i hoćemo da nam svima bude bolje, a može nam biti – poručio je Gabrić.

>>Gabrić Milanoviću: Dogovorite s HDZ-om konsenzus oko pet temeljnih reformi

 

Komentara 4

GO
golub
21:34 14.05.2014.

Neprihvatljivo je kako i ostali ministri vode ministarstva kao da nisu ministri vlade Hrvatske.

BA
Black Angels
22:18 14.05.2014.

Linicev ..sef..je daleko odgovorniji....i isto tako trebao bi odgovarati...jer je cista laz da nije znao..a ako nije znao to je znak da je potpuno nesposoban za funkciju na kiju je naravno prevarom dosao....nije znao...ni za jednu aferu...svojih korumpiranih minustara sta god se dogodilo a svaki dan izlazi po jedno nedjelo tih ministara...on jadan nista nezna....u svkoj normalnoj zemlji podnio bih neopozivu ostavku...i nije cudo kad svijetski politicari...kazu...da je taj....ribar....zalutao u pilitiku...sto znaci da je svijetski ruglo i ismijavaju ga a samim time sramoti hr

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
11:47 15.05.2014.

....ako država ima toliko prostora u svom vlasništvu zašto državne i javne ustanove (ministarstva i dr.) posluju kao podstanari u privatnim prostorima i plaćaju privatnicima najam, često po višestruko višim cijenama od tržišne cijene najma prostora???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije