Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ćirilica uz latinicu

Na uredu državne uprave nove, mesingane dvojezične ploče

Ploče Vukovar
Foto: Branimir Bradarić
1/3
29.11.2013.
u 12:36

Nakon što su u četvrtak postavili dvojezičnu ploču na zgadu ministarstva obrane, danas je takva i na uredu državne uprave i matičnom uredu, ali, za svaki slučaj, malo više

Tijekom dopodneva na zgradi Ureda za državnu upravu Vukovarsko-srijemske županije treći put su postavljene dvojezične ploče.

Uz latiničnu ploču Ureda od jutros na fasadi zgrade stoje i dvojezične ploče Ureda državne uprave i Matičnog ureda. Ploče su, za razliku od onih koje su se postavljale zadnjih tjedana po Vukovaru, mesingane, ali ipak postavljene nešto više.

Tijekom jučerašnjeg dana postavljena je i dvojezična ploča na zgradi Ministarstva obrane u Vukovara. Prema neslužbenim informacijama u narednih nekoliko dana biti će postavljeno još desetak dvojezičnih ploča koje će biti na svim objektima u kojima se nalaze državne institucije.
 

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
12:45 29.11.2013.

Šteta mesinga !

JI
jo i (66)
21:46 30.11.2013.

.... pa zar nije za sve dovoljno procitati spornu ''plocu'' .... na hrvatskom - ured na - kanc........ pametnom dosta - kanc........ pametnom dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije