Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE HNB-A

Na udaru inflacije 78.000 zaduženih kućanstava. Hoće li moći vraćati kredite?

20.06.2023.
u 06:18

Rizik za financijsku stabilnost kućanstva su iz više srednje dohodovne skupine zbog svoje velike zaduženosti

Komentara 7

Avatar tkozna
tkozna
08:02 20.06.2023.

Sada nije jasno tko fabricira lažne vijesti? Ovi što će nas progoniti ili ovi koji će patiti! Ne ginu nam potemkinina sela ! Europska obitelj živi od prekomjernog tiskanja novca!

DU
Deleted user
15:50 21.06.2023.

Važno je ostati živ,zdrav i zaposlen.Za duži period tko zna kako će biti . Na betonjarama koje su ljudi kupili več nakon 10god počinje otpadati fasada i javljaju se pukotine u betonima ,sve prije otplate kredita.Zarađuju samo banke i građevinci.

ZP
Zabranjen pristup
11:34 20.06.2023.

Fidelio ali u tih 15god ti cjene energenata skoce na 5puta i jos dobijes od drzave nove propise i zakone kako moras renovirati nekretninu kakvo grijanje ugraditi itd.. to su opet troskovi . Npr u njemackoj tko ima grijanje na plin ili ulje mora mjenjati ,da bi to napravili potrebna je izolacija i eto te na 30tak tisuca troska. Place se nisu podigle za 30% kolika je stvarna inflacija. Problem je bio u printanju novca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije