Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza vremena

Na Sljemenu i Zavižanu pada snijeg

Sljeme
Foto: Robert Anić/PIXSELL, ilustracija
07.12.2014.
u 09:36

Najviše snijega u Hrvatskoj ima u Begovom Razdolju, 8 centimetara, na Zavižanu ima 4 centimetra, a u Udbini su izmjerena 2 centimetra.

Na Sljemenu su pala dva centimetra novog snijega, piše DHMZ.

Najviše snijega u Hrvatskoj ima u Begovom Razdolju, 8 centimetara, na Zavižanu ima 4 centimetra, a u Udbini su izmjerena 2 centimetra. No, to zasigurno nisu visine snježnog pokrivača koje bi nekoga mogle impresionirati s obzirom da smo već dobro zakoračili u prosinac.

U 9 sati ujutro slab snijeg je padao na Zavižanu i na Sljemenu, dok je u ostatku Hrvatske uglavnom oblačno, a u nekim dijelovima pada kiša. Meteorolozi za danas u unutrašnjosti Hrvatske najavljuju oblačno vrijeme s kišom, dok će u gorju povremeno biti susnježice i snijega. Za Jadran prognoziraju promjenjivo oblačno, ponegdje s kišom, a na južnom dijelu i pljuskovima s grmljavinom. Temperatura zraka uglavnom od 4 do 7°C, u gorju malo niža, a na Jadranu od 10 do 15°C.

>>Nova zvijezda meteorologije: Kad ne radi prognozu, oslikava tenisice i ide u maškare

>>Pogledajte kakvo nam vrijeme donosi prosinac

Komentara 1

SO
Soljženicin
13:25 07.12.2014.

grozno, u prosincu snijeg na Sljemenu i Zavižanu, kaj bumo sad, pa peseki se buju smrznuli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije