Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Na šetnici ispod poljudske tribine bačene eksplozivne naprave

Hajduk Dragovoljac (1)
Nino Strmotić/Pixsell
31.10.2010.
u 13:04

Zbog nereda na utakmici Hajduk-Hrvatski dragovoljac privedeno sedam Torcidaša.

Policija će danas obaviti očevid na šetnici ispod sjeverne tribine stadiona na Poljudu gdje je jučer poslijepodne, tijekom odigravanja utakmice Hajduk-Hrvatski dragovoljac bačeno nekoliko eksplozivnih naprava.

Policija je tamo jučer pronašla jednu improviziranu neeksplodiranu napravu koja je izuzeta i poslana na vještačenje, doznajemo u PU Splitsko-dalmatinskoj.

Eksplozija je izazvala manja oštećenja u krugu stadiona, a nastalu materijalnu štetu policija će utvrditi nakon što završe s očevidom.

Inače, zbog nereda tijekom odigravanja te nogometne utakmice privedeno je sedam navijača Hajduka protiv kojih je policija podnijela prekršajne prijave po Zakonu o spriječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Komentara 2

OZ
ozujsko
13:22 31.10.2010.

samo budale,i glupi idijoti mogu takvo sto radit,\"Poljud\" je jedno prelijepo zdanje,krasan stadijon.

Avatar gecdra
gecdra
10:55 01.11.2010.

Vratili se pravi torcidaši iz be0grada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije