Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi na tržištu

Na riječke ulice taksi prijevozniku Cammeu stiže konkurencija

taxi cammeo (1)
Davor Puklavec/Pixsell
23.09.2012.
u 13:43

Novi riječki taksi prijevoznik građanima će naplaćivati start, koji uključuje prvih pet kilometara 30 kuna, svaki idući kilometar sedam kuna

Samostalni riječki taksisti, njih 26 od ukupno 70-tak, okupili su se u Novu riječku taksi centralu, koja će od idućeg tjedna raditi preko zajedničkog sustava poziva od 0 do 24 sata.

Građani će start koji uključuje prvih pet kilometara plaćati 30 kuna, svaki idući kilometar sedam kuna. Imat će najmoderniji sustav praćenja vozila i tehničke podrške, vrijedan oko 120 tisuća kuna, a funkcionira tako da raspored vožnji, umjesto dispečera, određuje elektronika - objasnio je Aurelio Kolacio, zadužen za medije, marketing i vođenje nove centrale. Iako nova centrala okuplja 26 taksista i ostali samostalni taksisti mogu se uključiti, istakao je Kolacio.

Premda će njihove usluge ipak biti skuplje od Cammea koji start naplaćuje 20 kuna, a svaki sljedeći kilometar pet kuna, Kolacio ističe kvalitetu usluge kao prednost Nove riječke taksi centrale. Za razliku od Cammea u jednoj vožnji vozit će do odredišta samo jednu osobu, bez ukrcavanja drugih putnika, vozila su više ili visoke klase, a vozači kvalificirani za obavljanje taksi djelatnosti, napominje Kolacio.

Komentara 3

ZT
Zagor TE-NEJ 78
15:45 23.09.2012.

Znaci na distancu od 10km neko ustedi 1kg svinjskog mesa sa Cammeom!!! Pa gospodo dosta se gulili narod sa cijenama van svake pameti ako mislite da 20-30kuna nekom izgleda malo varate se VI STE SVOJE ODVOZALI

Avatar Niškorist
Niškorist
11:47 24.09.2012.

Ne pišite ništa protiv cammea ....obrisat će vam komentar

OB
-obrisani-
17:40 24.09.2012.

Svi vi taksisti uhvatite se posla i radite nešto drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije