Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNI DOMJENAK

Na prijamu SNV-a nije viđen nitko iz SDP-a, Grbin dobio pozivnicu ali nije došao

Zagreb: Peđa Grbin o slučaju Fortenova
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
06.01.2023.
u 16:54

Prisutan nije bio predsjednik Zoran Milanović kojem nije ni poslan poziv

U zagrebačkom hotelu Westin održan je tradicionalni prijam SNV-a povodom pravoslavnog Božića, "Hristos se rodi - Vaistinu se rodi!", na kojem je Tomislav Žigmanov, ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog u srbijanskoj Vladi, zajedno s Ivicom Dačićem, prvim potpredsjednikom Vlade i ministrom vanjskih poslova, predstavljao Vladu Republike Srbije. 

Na prijamu za pravoslavni Božića bio je i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, a uz njega su bili potpredsjednica Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Anja Šimpraga, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek te ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica.

Prisutan nije bio predsjednik Zoran Milanović kojem nije ni poslan poziv. No, na prijamu nije viđen niti itko iz vrha SDP-a. Glavni tajnik stranke Vedran Babić rekao nam je da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin dobio poziv, ali zbog putovanja nije mogao doći na prijam. - Stigao mu je poziv u klub, ali nije u Zagrebu i bio je spriječen doći - rekao je Babić koji nije znao je li osim Grbina bio pozvan još netko iz SDP-a.

VIDEO Uvođenje eura utjecalo na cijene parkiranja i na sjeveru Hrvatske: Evo gdje ćete plaćati najviše

Komentara 11

MA
mate30
19:24 06.01.2023.

Bravo Grbin. SDP se riješio podaničkog mentaliteta i ne nasjeda na srpsku mitomaniju.

DU
Deleted user
23:41 06.01.2023.

Sendvicarima jako smeta pravo i pristojno ponasanje SDP-a. Njima nije potrebna koalicija sa takvima - ne trebaju im se ulizivati.

ŽA
Žabac
18:51 08.01.2023.

Pa HDZovic koalicioni partneri, nema šta Grbin ić tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije