Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili se

Na pokopu se predstavila kao prijateljica pokojnice. Čim je otišla, obitelj je pozvala policiju

Sanjin Strukic/PIXSELL
28.08.2021.
u 21:13

Kad su članovi obitelji ponovno došli do odra, shvatili su da je pokojnica ostala bez nakita - njezina ogrlica, prsten i naušnice nestali su.

Kad je ožalošćena obitelj ugledala nepoznatu ženu pred odrom svoje preminule rođakinje pristojno ju je pustila da joj oda počast u otvorenom lijesu, bar tako su mislili...

Žena u šezdesetima članovima pokojnikove obitelji predstavila se kao pokojničina prijateljica

No kasnije kad su članovi obitelji ponovno došli do odra, shvatili su da je pokojnica ostala bez nakita - njezina ogrlica, prsten i naušnice nestali su, pišu francuski mediji.

Obitelj je odmah alarmirala policiju koja je krenula u potragu za sumnjivom prijateljicom. Ustanovili su da je riječ o ženi koja živi nedaleko od pogrebnog poduzeća u gradu Liévinu.

Priveli su je, a u njezinu su domu pronašli i ukradeni nakit.

No tu priči nije kraj. Ubrzo ju je policija povezala s krađom novčanika s mrtvaca izloženog na odru u istom pogrebnom poduzeću ranije istoga dana. 

Za vrijeme pretresa doma osumnjičene žene policija je pronašla gomilu nedavno objavljenih obavijesti o smrti. U njima su se nalazili i pristupni kodovi za ulazak članova obitelji u pojedine prostorije u kojima su se nalazili lijesovi.

Policija je izvijestila da će žena morati izaći pred sud 2022. 

Video: Grobarijada - I Hrvati na bizarnoj zabavi u Srbiji: U tortu u obliku lijesa zabili kolac, hostese nosile crninu...

Komentara 2

ZI
Zilbert
05:21 29.08.2021.

Pogrebnik Drnda daje popust na svoje usluge svim citateljima koji kliknu thubs down na ovaj post.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
22:43 28.08.2021.

Luđaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije