Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATE OKOLNOSTI SMRTI

Na Omiškoj Dinari poginula planinarka: Izgubila se, HGSS kasnije pronašao tijelo

Pogled na Omiš s Fortice
Zvonimir Barisin/HaloPix/PIXSELL
22.04.2024.
u 11:14

"Po zaprimanju dojave poduzete su mjere traganje te su angažirani djelatnici HGSS-a koji su oko 20:15 na nepristupačnom terenu u podnožju litice pronašli tijelo ženske osobe s vidljivim ozljedama karakterističnim za pad s visine", priopćila je policija.

U podnožju litice na području Omiške Dinare pronađeno je tijelo ženske osobe. Tijelo ima ozljede karakteristične za pad s visine, javlja policijska uprava splitsko-dalmatinska, koja je ranije objavila da se na tom području izgubila strana državljanka.

"Jučer, 21. travnja, oko 19:30 zaprimljena je dojava da se na području Omiške Dinare tijekom planinarenja izgubila strana državljanka...", izvijestili su ranije iz policije. "Po zaprimanju dojave poduzete su mjere traganje te su angažirani djelatnici HGSS-a, koji su oko 20:15 na nepristupačnom terenu u podnožju litice pronašli tijelo ženske osobe s vidljivim ozljedama karakterističnim za pad s visine", dodala je policija.

Na mjestu događaja obavit će se očevid. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo, koje je naložilo da se na tijelu izvrši medicinska obdukcija, priopćila je splitsko-dalmatinska policija.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Požar na nepristupačnom području kod Šibenika

Pogled na Omiš s Fortice
1/23

Komentara 1

Avatar 365dias
365dias
11:27 22.04.2024.

Zanima me otkuda je nesretna planinarka. Ljudi koji nisu navikli na krške planine ne znaju kako one mogu biti opasne. Soliranje na planini nikada nije dobra ideja, a pogotovo ne u kršnim vrletima. Bilo bi dobro na neki način upozoriti strane turiste na opasnost jer se takve nesreće opetovano događaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije