Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Na Najljepšem otočnom adventu očekuje vas Željko Bebek i Doris Dragović

Rab
Petar Lupić
27.12.2018.
u 11:51

Osim što će biti mjesto zabave, Trg Municipium Arba bit će i središte bogate gastronomske ponude, na kojemu će se, uz domaće specijalitete, nuditi kuhano vino i fritule s mirisom mora

Četvrto izdanje Najljepšeg otočnog adventa Rabljanima i njihovim gostima donio je nikad bogatiji program. Advent na Rabu traje sve do 7. siječnja, a do tada, organizatori Grad Rab, Pučko otvoreno učilište Rab i Turistička zajednica Grada Raba, pripremili su još mnoga iznenađenja. 

Na Trgu Municipium Arba ove subote nastupa popularni pjevač Željko Bebek, koji će hitovima poput „Ako voliš ovu ženu“, „Da je sreće bilo“ i „Laku noć svirači“ rasplesati Rabljane i njihove goste. Sprema se i bogat novogodišnji program koji počinje već u 10 sati ujutro nastupima Limene glazbe DVD-a Rab i folklornog društva Rapski tanac. U podne je organiziran dječji doček pod nazivom „Tisuću najljepših želja“ koji će se održati na Trgu Municipium Arba. Glavna zvijezda dočeka bit će glazbena diva Doris Dragović, a do njezina dolaska okupljene će zabavljati grupa Venus. 

Foto: Petar Lupić

Osim što će biti mjesto zabave, Trg Municipium Arba bit će i središte bogate gastronomske ponude, na kojemu će se, uz domaće specijalitete, nuditi kuhano vino i fritule s mirisom mora. Uz to, posjetitelji će do 7. siječnja moći uživati na jedinstvenom otočnom klizalištu, na kojemu je prošle godine klizalo više od 3500 ljudi. Naravno, tu je i čarobna atmosfera koja se prožima kroz gotovo čitavu starogradsku jezgru. Savjetujemo vam da obiđete prekrasno ukrašene parkove Dorka i Boškopini i tamo uslikate najljepšu blagdansku fotografiju. 

Ukoliko se želite udaljiti od užurbane svakodnevice i iskusiti pravu otočnu čaroliju, toplo preporučujemo da posjetite Najljepši otočni advent u gradu Rabu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije