Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduzima dah

Najspektakularniji pogled na doček Nove godine u Zagrebu

doček u Zagrebu
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
01.01.2019.
u 12:35

Koliko se u Zagrebu slavilo najbolje pokazuju fotografije Pixsellova fotoreportera koji je s Medvednice snimio Zagreb

Središnje slavlje u Zagrebu sinoć je bilo na Trgu bana Jelačića, no Novu godinu građani su dočekali i na brojnim drugim lokacijama.

Koliko se u Zagrebu slavilo najbolje pokazuju fotografije Pixsellova fotoreportera Davora Puklaveca koji je s Medvednice snimio Zagreb.

Spektakularne fotografije nastale su tehnikom višestruke ekspozicije. Kako je to izgledalo, pogledajte i u videu:

Komentara 18

IB
ibiza
12:57 01.01.2019.

mega

DU
Deleted user
14:09 01.01.2019.

Vele na glasniku libtarda da se u Jugi živjelo bolje!!!! U ono vrijeme kad si skupio za 10 piratica bil si baja.. a ko je imal pakiranje od sto komada, držal se kao da je Boga za bradu ulovil. Danas svaki opanak ispuca paket raketa... jer se nema, jer je teško!!!!

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
14:06 01.01.2019.

"Sramota" za sve ovo je kriv Bandić, odmah ga "smijenite". Da nije Matule, Tomaševića i ostalih Zagreb bi bio po njihovom "guštu", a to što bi se svima gadio kao da je bitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije