Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ZAGREBU

Pijan vozio šleper i prevrnuo se na Jadranskoj aveniji

kamion
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
06.08.2014.
u 17:33

Zbog nesreće promet se preusmjerava starom karlovačkom cestom

Šleper s prikolicom riječkih registracija prevrnuo se danas u 16.10 sati na Jadranskoj aveniji u Zagrebu u blizini čvora Lučko u smjeru Karlovca.

Vozač (44) šlepera koji je ujedno i vlasnik kamiona zahvatio je travnatu površinu van ceste nakon čega je izgubio kontrolu nad kamionom te je došlo do nesreće, a sigurno nije pomoglo niti to što je u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola. Vozač se u kamionu nalazio sam, a prilikom prevrtanja nije ozlijeđen.

Zbog nesreće promet se između čvora Lučko i naplate Lučko u smjeru Karlovca preusmjerava starom karlovačkom cestom (D1), izvijestili su iz HAK-a. Jedino se vozila koja dolaze zagrebačkom obilaznicom (A3) iz smjera čvora Jankomir mogu nesmetano uključiti na autocestu.

>> Kamion završio na boku nakon što su mu u vožnji otpali kotači

>> Mlinarov kamion prevrnuo se na bok pokraj Dramlja

Komentara 1

SR
sta_reci
19:52 06.08.2014.

Tak dusice draga, sad modes ici kopat kanale … adio vozacka ! Sretan si vise nego tezas (a i mi skup s tobom) sto nije bilo zrtava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije