Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zalio se benzinom

Muškarac koji je htio zapaliti ženu tek izašao iz zatvora zbog nasilja

kutina
Foto: Anto Magzan/ Pixsell
1/4
16.10.2010.
u 16:28

Sve se odvijlalo u ugostiteljskom objektu Ferari u ulici Vladimira Nazora u Kutini.

Dražen Podhraški, koji je danas pokušao zapaliti sebe i svoju bivšu nevjenčanu suprugu Dubravku Grđan, uhićen je oko 17:30 sati.

Naime, 44-godišnji Kutinjanjin oko 15 sati ušao je caffe bar „Ferrari“ u Ulici Vladimira Nazora, koji je u vlasništvu bivše supruge, te nju i sebe polio benzinom i pokušao zapaliti, no u tome nije uspio.

Po dolasku policije prijetio je da će aktivirati eksplozivnu napravu koja mu je bila oko pasa. Ženi je pod vrat stavio nož, a prilikom pregovora s policijom popio je nepoznate tablete. Dubravka je tu priliku iskoristila da pobjegne u dvorište gdje su joj pomogli susjedi. Policija je Podhraškog uhitila uz uporabu sile te je hitno prebačen na KBC Rebro.

 Muškarac je policiji poznat otprije. Ima 32 kaznena djela, a 24. rujna je počeo izdržavati 15-dnevnu zatvorsku kaznu zbog nasilja prema bivšoj supruzi.

Komentara 26

DR
drmo
19:45 16.10.2010.

sikirom u čelo

KA
karlovcankica
00:28 17.10.2010.

mafija..prevladala..nije ni ona cista!

IN
Individuao
17:52 16.10.2010.

Da sam ja tamo rekao bi mu \"Ma zapali se budalo jedna\"... sto posto bi odustao jer je tvrdoglavi sadistički bolesni konj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije