Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolac kraj Senja

Muškarac (70) čekićem pokušao ubiti svoju ženu

policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
05.03.2018.
u 11:53

Skrivao se u jednom sjeniku, ali su ga otkrili tragovi u snijegu i ubrzo je uhićen.

U naselju Stolac, na području Grada Senja, 70-godišnjak je u nedjelju ujutro u obiteljskoj kući čekićem napao svoju 64-godišnju ženu i nanio joj teške tjelesne ozljede zbog kojih se liječi u riječkom Kliničkom bolničkom centru, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava ličko-senjska.

Muškarca su djelatnici Policijske postaje Senj uhitili, a zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju prijavljen je Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

Hina u susjedstvu doznaje da je počinitelj nakon napada na ženu pokušao samoubojstvo vješanjem u štali, ali ga je susjed spriječio rezanjem užeta. Nakon toga muškarac je pobjegao, skrivao se u jednom sjeniku, ali su ga otkrili tragovi u snijegu i ubrzo je uhićen.

Foto: Google Maps

Komentara 3

TO
Toni70
15:53 05.03.2018.

Neznam nisam siguran a istih smo godina . Vjerujem da mu je stara digla tlak na 300 kad je došao na takovu ideju da joj presudi ... Nikad se ne piše ( srame se ili nisu plačni i za too razlog suludog čina! ) !!!

JO
josojole
07:09 06.03.2018.

Toni 70 , nemaš pravo nešto tako gnjusno komentirati na takav način , svi oni koji rade teror nad ženskim su za mene slabiči , neandertalci govnari nemam rijči za njih , zatvorit do do groba .Za mene su ženske najlijepše na svitu Bok☺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije