Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Počelo suđenje poznatom travaru: 'Poznanicu je gušio vrećicom i davio žicom'

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/pixsell
06.02.2018.
u 17:08

Između ostalog ga se tereti da joj je na glavu stavio plastičnu vrećicu, uhvatio za vrat i gušio, hvatao za kosu, vezao joj ruke iza leđa te gušio žicom punjača za mobitel

Nisam kriv, ni za jedno od kaznenih djela koja mi se stavljaju na teret - rekao je Jurica Klinac (68), poznati travar, kiropraktičar i maser iz Pakoštana, kojem je jučer na Županijskom sudu u Zadru počelo suđenje zbog optužbi za pokušaj ubojstva poznanice u svojoj kući i protupravno oduzimanje slobode.

Optužnicom Županijskog državnog odvjetništva u Zadru Klinca se tereti da je 29. rujna 2015. godine u svojoj kući u Pakoštanima, s ciljem da je ubije, poznanicu zaključao i udarao. Između ostalog ga se tereti da joj je na glavu stavio plastičnu vrećicu, uhvatio za vrat i gušio, hvatao za kosu, vezao joj ruke iza leđa te gušio žicom punjača za mobitel koju joj je dva puta omotao oko vrata. Uz to joj je rekao da će je baciti u septičku jamu.

Svjedok, 50-godišnjak kojeg je tog dana Klinac pozvao na pivo, rekao je kako je Klinac žrtvi prije nego što je ušla u kuću rekao da joj mora nešto pokazati.

- Ona je ušla u kuću normalno, nije oklijevala. Prije toga je bila puno puta kod njega. Jurica je taj dan konzumirao alkohol, ali nije bio pijan. Kada je pijan ode u sobu i legne, nije agresivan. Ne znam jesu li vrata bila zaključana, a prozori su bili zatvoreni - posvjedočio je 50-godišnjak. 

Na sudu se također doznalo da je Klinac tog dana bio ubrojiv, iako mu je ustanovljen miješani poremećaj ličnosti narcističkog karaktera u kombinaciji s PTSP-om i alkoholom.

Komentara 2

SM
Smečernji
18:49 06.02.2018.

Nije on nju davio, to je bila fizikalna terapija po preporuci dr. Krešimira Mišaka.

IB
istina_boli
12:28 07.02.2018.

Pustite kravara , on je samo istjerivo vraga iz njene medjunogetine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije