Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Prvo mu prijetio da će mu pobiti obitelj, a onda pucao u njega

Policija
Foto: Dino Stanin/Pixsell
16.02.2018.
u 13:38

Oštećenik je stajao pokraj stražnje strane svog automobila parkiranog u dvorištu kuće.

Zbog pokušaja ubojstva, optužen je 37-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Optužen je da je 24. rujna 2017. u 21.35 došao pred kuću oštećenika u Zagrebu. Oštećenik je ranije prijetio da će mu pobiti sve članove obitelji, a sada je prema njemu ispalio hitac iz nepoznatog vatrenog oružja. Oštećenik je stajao pokraj stražnje strane svog automobila parkiranog u dvorištu kuće.

Zrno je pogodilo vrata prtljažnog prostora automobila i probilo vanjsku oplatu, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Napadač je nakon toga pobjegao, a sa sobom je ponio i oružje iz kojeg je pucao.

Policija
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije