Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen nasilnik

Muškarac (54) u Umagu oteo djevojku (26), vezao je i tukao

policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
18.09.2017.
u 11:57

Muškarac je djevojku oteo na ulici te ju je tri dana držao zatočenu

Policija iz Umaga privela je 54-godišnjeg muškarca koji je oteo djevojku, tukao je i prijetio joj.

Muškarac je 12. rujna oko 22.30 sati u  Ulici Marina Bemba u Umagu presreo 26-godišnjakinju te ju je omamio uz pomoć nepoznatog sredstva.

Djevojka se nakon toga probudila u jednom ugostiteljskom objektu na području Umaga svezana te ju je 54-godišnjak nekoliko puta udario, a potom ju je držao zatočenu do 15. rujna, kada ju je u jutarnjim satima pustio na slobodu, uz prijetnju da će je ubiti ako događaj prijavi policiji, priopćila je Policijska uprava istarska.

Djevojka je lakše ozlijeđena, a osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 16. rujna u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Komentara 6

ST
Startrack
16:27 18.09.2017.

Albanac ili takav. Inace nije je samo udarao nego je i silovao tri dana. Dobro poznata sema u Americi zbog koje ove sto su nordijke porjeklom nesmiju same na ulicu usred bjela dana. Nit smiju parkirat auto pored vena. Razlikazlika je sto u Americi za tu vrstu otmice su jako ostre kazne. Ali razlika je onda i u tome dasu te otete cure u pravilu ubijene.

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
12:11 18.09.2017.

Ljimunad.

DU
Deleted user
12:54 18.09.2017.

Za takve treba udba.Udba ga tuži i udba ga sudi.Tucao bi ti kamenčić na Golaću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije