Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodice

Muškarac (41) pretukao suprugu i ozlijedio je, pa uhićen

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
15.01.2021.
u 09:53

Osumnjičenik je 4. siječnja u Vodicama, zbog narušenih odnosa, prvo verbalno i zatim tjelesno napao suprugu, prijetio joj i pri tom je lakše ozlijedio

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje i nanošenje lakih tjelesnih ozljeda 46-godišnjoj supruzi.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičenik 4. siječnja u Vodicama, zbog narušenih odnosa, prvo verbalno i zatim tjelesno napao oštećenu, prijetio joj i pri tom je lakše ozlijedio, a što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Komentara 3

MX
Mister X
18:39 15.01.2021.

U koliko je takav da ošamari gospoduju bez razloga smo tako u prolazu i to smo za to jer mu je mater mrtvu opsovala što nije kupio vino ono koje ona pije . Onda ga treba kazniti zaista dobro moždada ne kao . Daruvaraca 5 godina ovdje je dosta 4 godine robije da u balkanu dobije ...

NO
nordic
11:36 15.01.2021.

Takve muškace trebaju se sve pob...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije