Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Ćorić:

'Mislim da to nije moj glas. Ako se to doista dogodilo, a vjerujem da nije, ja se ispričavam'

Ministri stižu u Banske dvore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
17.07.2019.
u 12:34

Vidio sam snimku i razgovarao s Nadom (ministrica Murganić op. a.) koja mi kaže da nisam ništa rekao, kazao je ministar Ćorić nakon izlaska iz Vlade

Ministrica demografije Nada Murganić jutros je dala izjavu o rekonstrukciji Vlade na ulasku u Banske dvore. Pritom je novinarima rekla da je ona ta koju stalno propitkuju o odlasku ministara. 

"Radimo", kazala je ministrica Nada Murganić na ulasku u Banske dvore. "Uvijek ministar može doći ili otići", kazala je. "Kako god premijer odluči, to sam vam već rekla, a najviše ste mene to pitali", rekla je na pitanje novinara bi li ostala.

"Volite vi mene malo..." rekla je ministrica novinaru.

Na pitanje novinara "što" (misli), iza nje je ministar Ćorić dobacio kroz smijeh: "Je***".

Ministar Tomislav Ćorić po izlasku iz Vlade ispričao se ako je doista dobacio psovku, ali kaže kako nije siguran da je to doista rekao.

– Moram priznati da nisam svjestan da sam na ulasku opsovao. Vidio sam snimku i razgovarao s Nadom (ministrica Murganić op. a.) koja mi kaže da nisam ništa rekao. Čuo sam snimku i ako se to doista dogodilo, a vjerujem da nije, ja se ispričavam na neprimjerenom izrazu. Međutim, mislim da to nije moj glas, dakle, ne mislim ni da mi se omaklo – kazao je Ćorić dodavši kako to nije riječ koju inače koristi. Ne brinu ga najave rekonstrukcije Vlade.

Iz Ministarstva zaštite okoliša i energetike za Večernji list kazali su da ministar nije opsovao. Nakon preslušavanja snimke, utvrdili su da je ministar Ćorić rekao: "Idemo."

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
14:00 17.07.2019.

Ovaj profesorčić bez dana radnog iskustva ne bi nikako smio bit nitii blizu Vlade, a kamo li ministar

Avatar southman
southman
12:32 17.07.2019.

Vjerovatno i nije rekao, ali ako jeste u pravu je 100% !

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
14:01 17.07.2019.

Ženicu je prvo pokušao progurati kao dekanicu ekonmoskog fakulteta. Pa kada nije uspio, ugurao je kod Kolinde da vodi radnu skupinu za brandiranje RH. O tome pojma nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije