Naslovnica Vijesti Hrvatska

"Muppet žiri" ocjenjuje Josipovića i Bandića

Poznati internetski cyberbloger Bijesprvi ponovno je u beskrajne mreže interneta pustio duhoviti i kritički uradak o dvojici predsjedničkih kandidata.
07. prosinca 2009. u 14:31 12 komentara 4 prikaza
Svjetlana Kuznjecova
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/2
f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

  • dario:

    E, moj P,ippo. Daj se malo obavijesti, pa ćeš znati tko ti je generale u Hag poslao i tko im je optužnice pisao. Ma niti iz zloće ne baljezgajte, ljudi, svašta! Ako ste ljudi? Ako niste, onda ste zaslužili ove ... prikaži još! koji nam gotovo 20 godina kradu državu. Birajte ih i dalje, samo ne znam što će krasti. Sve je već ujamljeno. Bojite se Josipovića, bojite se istine i pravice-jednake za sve! Dajmo onda mafiji nek nastavi voditi državu, bit će im lakše zbrinuti djecu. Piz -dva svaki dan i svi zadovoljni, pokorne sluge europske!?

  • Pippo9:

    Dragan Primorac Je kandidat koji se ulizuje hrvatskim braniteljima ali malo je poznato da je on deserter domovinskog rata. Napustio je RH nakon zabrane izlaska iz zemlje u jeku najvećih borbi. Otišao je u SAD kao specijalist pedijatrije , međutim ... prikaži još! 6 puta je pao na ispitu nostrifikacije, tj. Morao je dokazati svoju diploma koju je stekao u RH.

  • sejoman:

    parla vore i trikante