Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička tragikomedija
Povratak na članak

"Muppet žiri" ocjenjuje Josipovića i Bandića

Poznati internetski cyberbloger Bijesprvi ponovno je u beskrajne mreže interneta pustio duhoviti i kritički uradak o dvojici predsjedničkih kandidata.

Komentari 12

SE
sejoman
16:08 07.12.2009.

parla vore i trikante

VL
DA
dario
16:02 07.12.2009.

E, moj P,ippo. Daj se malo obavijesti, pa ćeš znati tko ti je generale u Hag poslao i tko im je optužnice pisao. Ma niti iz zloće ne baljezgajte, ljudi, svašta! Ako ste ljudi? Ako niste, onda ste zaslužili ove koji nam gotovo 20 godina kradu državu. Birajte ih i dalje, samo ne znam što će krasti. Sve je već ujamljeno. Bojite se Josipovića, bojite se istine i pravice-jednake za sve! Dajmo onda mafiji nek nastavi voditi državu, bit će im lakše zbrinuti djecu. Piz -dva svaki dan i svi zadovoljni, pokorne sluge europske!?

VL
PI
Pippo9
17:25 07.12.2009.

Dragan Primorac Je kandidat koji se ulizuje hrvatskim braniteljima ali malo je poznato da je on deserter domovinskog rata. Napustio je RH nakon zabrane izlaska iz zemlje u jeku najvećih borbi. Otišao je u SAD kao specijalist pedijatrije , međutim 6 puta je pao na ispitu nostrifikacije, tj. Morao je dokazati svoju diploma koju je stekao u RH.

VL
BP
bpz
15:22 07.12.2009.

Zaista duhovito!!! Trebalo bi više takvih uradaka na temu Predsjednički izbori, jer ih tako ćemo lakše preboljeti!!!

VL
PI
Pippo9
15:31 07.12.2009.

Ivo Josipovic je pomagao haskom sudu pisati optuznice protiv hrvatskih generala .Sedamdeset pet posto optuznice protiv hrvatskih domoljuba Ivo Josipovic je napisao sam a drugih 25% je dodao haski sud. Interesantno da svi novinari to prsucuju bio je dugogodisnji savjetnik haskom sudu i od njih dobivao placu .natjecao se za stalnog sudca haskog suda ali nije prosao.Kladim se da niste to znali.

VL
AM
antun matos
17:28 07.12.2009.

Hvala Ti, Bijesu Prvi - bilo bi ovo još smješnije kad ne bi, nažalost bilo i istinito!

VL
BT
bili-tartuf
16:01 07.12.2009.

..i taj Njonjo-Josipovic´je predavac´(gluposti) na Hr.-Faksu ??

VL
JA
jankoprekobrda
16:07 07.12.2009.

Definicija HR politicara: Ni brige ni pameti, ni srama ni postenja, sposobnost laprdanja, odgovornost ne priznaje niti prihvaca, uvijek je krivac onaj drugi.

VL
PI
Pippo9
16:11 07.12.2009.

ivo josipović je pisao optužnice protiv hrvatskih generala i niti u ludilu ne može biti predsjednik države

VL
BI
bilibrig
16:32 07.12.2009.

Primorac je 1991 u kolovozu u jeku napada na Vukovar, mladi splitski doktor putuje u SAD. Ali on nije počeo svoju karijeru u Splitu. Kako nije položio prijemni ispit na medicini on je upisao stomatologiju u Sarajevu, zatim stomatologiju u Zagrebu pa se preko komunjarskog direktora Medicinskog fakulteta u Zagrebu dr. Škrbića prebacuje se u Split na medicinski fakultet ( !!!! ). U tome mu je pomogla politička podobnost-član SKJ od 16 -te godine.

VL
DV
dvorskaluda
17:23 07.12.2009.

Jadno i prejadno. A najjadnije je što će opet netko od njih svih biti izabran. Na temelju ničega, jer nitko od njih NIJE u politici pokazao niti poštenje, niti dosljednost, niti spremnost da i po cijenu funkcije, položaja, brani Hrvatsku, interese njenih građana. I sad nema jasnih stavova, nema odlućnosti; svi djeluju po onoj - ne bi se štel zameriti. A to što se nama, poreznim obveznicima koji ih plaćamo, zamjeraju - nije ih briga jer napokon - MA KOME ĆE ONI POLAGATI RAČUNE - STOKI SITNOG ZUBA???

VL
KU
kuckuctuctuc
17:42 07.12.2009.

Riječ je o dva politička antipoda koja imaju jednu zajedničku crtu - da nikada ne odgovaraju konkretno na pitanja. Svi pravi Zagrepčani znaju koliko je Zagreb propao urbano i kulturno pod Bandićevim \'\'idemo delati\'\' sustavom. Mislim da je Josipović jedan od najmanje loših predsjedničkih kandidata uz \'\'novog\'\' Hebranga, pa se nadam da će se bitka za pobjedu voditi upravo oko njh dvojice, dok Bandiću želim da dočeka kraj svog gradonačelničkog mandata i rasplet afera kojima je kumovao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.