Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTA JE! IDEMO NA IZBORE!

Možemo objavio nove detalje o sutrašnjem prosvjedu: Ovim putem nećete moći do Markova trga

Zastupnici stranke Možemo!, Ivana Kekin i Damir Bakić, družili se s građanima
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
16.02.2024.
u 17:50

Objavljene informacije o prosvjedu koji će se održati u subotu u 11 sati na Markovu trgu.

Oporbene stranke SDP, Možemo!, Centar, IDS, HSS i Radnička fronta, Fokus, Socijaldemokrati, Reformisti, GLAS i Stranka s imenom i prezimenom organizirale su prosvjed Dosta je! Idemo na izbore!, koji će se održati u subotu, 17. veljače u 11 sati na Markovu trgu.

Iz stranke Možemo objavili su informacije uoči subotnjeg prosvjeda. Bit će dva glavna pravca kretanja prema konačnom cilju gdje će se prosvjed održati, a to je Markov trg. Jedan smjer kretanja je iz Mesničke, preko Strossmayerovog šetališta, Dverce i  kroz Ćirilometodsku. Drugi kreću s Trga bana Jelačića preko Radićeve, Zakmardijeve stube i kroz Ćirilometodsku.

Dolazak kroz Kamenita vrata nije dozvoljen i bit će dostupan isključivo za stanare, osobe s invaliditetom i osobe s teškoćama u kretanju. Preporučeno je korištenje javnog prijevoza umjesto automobila.

Objavili su i govornike te njihov redoslijed. Prva će, nakon uvoda, govoriti Sandra Benčić, potom će na pozornicu stupiti zasad nepoznat gost. Nakon njega riječ će dobiti splitski gradonačelnik Ivica Puljak, Dalija Orešković, Anka Mrak Taritaš te Katarina Peović.  

Nakon njih opet nastupa gost, a potom Socijaldemokrat Davorko Vidović, HSS-ov Krešo Beljak, te David Bregovac u ime Hrvatskih laburista - stranke rada. Poslije će govoriti Davor Nađi iz Fokusa, Natalija Martinčević iz Narodne stranke - Reformisti te Dalibor Paus (IDS) i Dario Vasilić (PGS).Opet na red dolazi gost i na kraju će riječ imati Peđa Grbin, šef SDP-a.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Retardo
Retardo
18:27 16.02.2024.

Hahah, izabrali su najuže ulice u gradu kako bi izgledalo da ih ima puno.

BR
Brdina
20:20 16.02.2024.

I tako ,Možemo hahahaha

DU
Deleted user
07:37 17.02.2024.

Bit će to bal vampira u organizaciji grupe TNT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije