Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Možemo! i SDP: Tko dobiva i gubi

20.05.2021.
u 08:54

Možemo! je bio s građanima, SDP se udaljio. Tomašević u koaliciji dobiva stabilnu skupštinsku većinu, SDP kreće od nule. Ima li priliku za novu politiku?

Komentara 19

IS
istina00
09:09 20.05.2021.

SDP je gotov ako uđe u koaliciju s "možemo" jer time postaje prirepak i pokazuje da je politički nebitan faktor...za njih je jedino pametno da postanu konstruktivna oporba koja će ukazivati na sve pogrešno što će možemo "raditi" jer inače će snositi odgovornost za sve njihove greške u iduće 4 godine, a kad dođu izbori kako će se postaviti kontra njih za 4 godine sa svojim programom ako će sada biti u koaliciji s njima? rezime: koalicija, formalna ili neformalna s "možemo" uništit će do kraja SDP i svesti ih na snagu HNS i sličnih strančica

BR
brandogdjejemarija
09:16 20.05.2021.

(S)klisović ionako misli samo na sebe tako da njega baš briga što će biti sa SDP-om kao i kuma mu sa Pantovčaka. SDP je u 3/4 Hrvatske postao potpuno marginalna stranka.

DD
disinfo.detector.media
09:13 20.05.2021.

sdp je već sad neprepoznatljiv, a u koaliciji s možemo će potpuno nestati i za 4 godine nitko neće niti znati za njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije