Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Motociklist vozio bez kacige i zadobio ozljede opasne po život

motocikl
Arhiva VL
21.11.2009.
u 13:10

Josip K. (47) bez kacige je vozio skuter Kymco kada je prednjim dijelom udario u prometni otok, prevrnuo se na bočnu stranu i nastavio klizati nekoliko metara niz cestu.

SPLIT - Josip K. (47) zadobio je po život opasne ozljede u petak oko 21 sat na križanju Velebitske ulice i Matice Hrvatske.

Bez kacige je vozio skuter Kymco kada je prednjim dijelom udario u prometni otok, prevrnuo se na bočnu stranu i nastavio klizati nekoliko metara niz cestu.

Zadržan je u bolnici na Odjelu kirurškog šoka zbog frakture lubanje, puknuća slezene, zraka u plućima i prijeloma rebara.

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stipopž
16:36 21.11.2009.

stvarno,kak moš tako vrijeđat ćovjeka ko zna kud je gledo ipak je bio mrak,misliš da se dobro vidi na motoru po mraku....

Avatar Robinzon
Robinzon
17:24 21.11.2009.

Mislim da je umjesto tog otoka moglo biti neko djete, moja ili tvoja žena.Ako se ne vidi kuda se vozi onda se NE VOZI.

Avatar Robinzon
Robinzon
13:54 21.11.2009.

Pa tko postavi taj otok naglo pred profesionalca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije