Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Motociklist ozlijeđen u sudaru sa policijskim kombijem

Prometna nesreća na na cesti Rijeka - Trst u Mučićima
Goran Kovačić/PIXSELL
30.01.2011.
u 17:20

Policijski kombi opatijske policije oduzeo je prednost motociklu koji je dolazio iz suprotnog smijera, udario ga i srušio na cestu.

Motociklist čiji se identitet još ne zna ozljeđen je danas poslijepodne u sudaru motocikla Ducati riječkih oznaka s policijskim kombijem Citroen Jumper na cesti Rijeka - Trst u Mučićima. Nesreća se dogodila u 15. 23 sati na raskrižju glavne prometnice i ceste za naselje Brešca.

Policijski kombi opatijske policije kojim je upravljao 31 godišnji policajac kretao se iz Matulja u smijeru Rupe i prilikom skretanja za Brešca oduzeo je prednost motociklu koji je dolazio iz suprotnog smijera, udario ga i srušio na cestu.

Motociklist koji je imao kacigu u besvjesnom je stanju odvezen u KBC na Sušaku, no još se ne zna težina njegovih ozljeda. Kako uza se nije imao nikakve isprave policija nije mogla potvrditi ni njegov identitet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije