Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocjene ministara

Mostovi ministri prolazni ili prosječni, Marić vrlo solidan

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
28.04.2017.
u 18:19

Novinari Večernjeg lista ocijenili su rad trojice Mostovih ministara koje je jučer smijenio premijer Andrej Plenković kao i ministra financija Zdravka Marića.

Novinari Večernjeg lista ocijenili su rad trojice Mostovih ministara koje je jučer smijenio premijer Andrej Plenković kao i ministra financija Zdravka Marića čiju je smjenu zatražila oporba, ali i HDZ-ov partner u vlasti Most.     

Slaven Dobrović - Nije uspješan, kasni s projektima

Ne može se reći da je uspješan ministar. Kasnio je s donošenjem Plana gospodarenja otpadom koji su mnogi proglasili nerealnim, kasni s pripremom dokumentacije i natječaja za projekte zbog čega bi mogli ostati bez stotine milijuna eura iz europskih fondova...

Ocjena: 2

Zdravko Marić - I državi i građanima više novca

Dok su se ostali ministri bavili preživljavanjem u kriznim vremenima, ministar je držao pod kontrolom državne financije i pripremio poreznu reformu. Rezultat je više novca u džepovima građana, ali i puno više novca u proračunu: win-win situacija.

Ocjena: - 5

Vlaho Orepić - Manje poginulih, gužve na granici

Prema anketama, najpopularniji Mostov ministar. Povećao plaće “običnim” policajcima, manje je poginulih u prometu, “spasio” je novac iz EU za granicu, odolijevao Karamarkovim pritiscima... Ipak, broj uprava nije smanjio, policija je bez auta, gužve su na granici...

Ocjena: - 4

Ante Šprlje - Radoholičar je blago iznenadio   

Zbog skromnih očekivanja s obzirom na to da je na funkciju ministra došao s pozicije suca malog suda, ministar pravosuđa je blago iznenađenje u Vladi. Vrlo je radišan, s izraženim osjećajem za opće dobro. Uštedama je postigao bolju statistiku, pripremao niz zakona...

Ocjena: + 3 

 

Komentara 5

MA
marrkorrrr
19:58 28.04.2017.

sve su ocjene dosta realne, ali orepić nije zaslužio niti -2.

Avatar Jana
Jana
22:52 28.04.2017.

Orepić -2.

LJ
ljutko
11:11 29.04.2017.

Marić + 5,a mostovi -2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije