Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocjene ministara
Povratak na članak

Mostovi ministri prolazni ili prosječni, Marić vrlo solidan

Novinari Večernjeg lista ocijenili su rad trojice Mostovih ministara koje je jučer smijenio premijer Andrej Plenković kao i ministra financija Zdravka Marića.

Komentari 5

MA
marrkorrrr
19:58 28.04.2017.

sve su ocjene dosta realne, ali orepić nije zaslužio niti -2.

VL
Avatar Jana
Jana
22:52 28.04.2017.

Orepić -2.

VL
LJ
ljutko
11:11 29.04.2017.

Marić + 5,a mostovi -2

VL
CA
cagaljb
18:47 28.04.2017.

Dok mostovi ministri ništa ne rade te se bave podmetanjima, politikanstvom i pokušavaju uvjeriti javnost da ministar Marić radi na štetu javnoga interesa, rezultati njegova dosadašnjega rada pokazuju suprotno. Marić je odbio plasirati državnu obveznicu stranim kreditorima zbog nepovoljnih uvjetaa zaduživanja u trenucima velike političke krize prošle godine, da bi ove godine Ministarstvo izdalo nekoliko kapitalnih izdanja po najnižim kamatnim stopa otkad Hrvatska sudjeluje na tržištima kapitala. Samo izdanjem međunarodne obveznice za refinanciranje dospjele obveze, godišnji je trošak kamata smanjen za više od 300 milijuna kuna. S obzirom na to da se radi o desetogodišnjoj obveznici, samo je tom odlukom ministra Marića ušteđeno tri milijarde kuna poreznih obveznika. Da ne govorim o najnižem proračunskom deficitu u zadnjih 10 godina. Marić radi dobro svoj posao, a mosto-ovi ministri koji nemaju nikakve rezultate su zbog toga bili ljubomorni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.