Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILETIĆ PRVI U 9.

Mostove liste: Marija Selak Raspudić u 1. jedinici, Nino Raspudić u 2.

Zagreb: Most predstavio nositelje listi za parlamentarne izbore
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
13.06.2020.
u 11:55

U prvoj izbornoj jedinici Most će predstavljati Marija Selak Raspudić, dok će u drugoj stranku predstavljati njezin suprug Nino Raspudić.

Predsjednik Mosta Božo Petrov predstavio je na trgu svetog Marka nositelje kandidacijskih lista Mosta za nadolazeće parlamentarne izbore. 

Prilikom predstavljanja Petrov je istaknuo kako je riječ o ljudima koji će se boriti za Hrvatsku u kojoj svatko ima pravo na pristojan život i na jednaka prava. 

- Ne postoje jednakiji od drugih. To su ljudi za koje će vrijediti dati glas i povjerenje - rekao je predsjednik Mosta.

U prvoj izbornoj jedinici Most će predstavljati Marija Selak Raspudić, dok će u drugoj stranku predstavljati njezin suprug Nino Raspudić. 

 U trećoj jedinici nositelj je Denis Grgurović, u četvrtoj Petar Kopunović Legetin,  a u petoj jedinici Marina Budimir, gradonačelnica Iloka. 

Nikola Grmoja nosit će listu u šestoj izbornoj jedinici, dok će u sedmoj biti Zvonimir Troskot. U osmoj izbornoj jedinici nositelj je Marin Miletić, poznati vjeroučitelj iz Rijeke. Miro Bulj će biti nositelj devete izborne jedinice, Božo Petro desete, dok će Slaven Raguž nositi 11. izbornu jedinicu. 
 

Ključne riječi

Komentara 11

ST
stefj
12:56 13.06.2020.

Selak će imati veliki problem ući u sabor pored Plenkovića i Hasanbegovića, dok je Raspudić vjerojatno budući zastupnik... Bez obzira što su filozofi sviđa mi se kod njih što idu s argumentima i što istraže temu o kojoj raspravljaju To bi u saboru bila potpuna suprotnost npr. Bulju ili Marasu, čije rasprave se mogu najbolje opisati kao da se pusti g*vno kroz ventilator... Najbolja mi je Selak koja se drži jednostavnog načela - follow the money. Time je više puta u raspravama raskrinkala razne udruge i ideologije, bilo rodne, zelene, humanitarne i sl.

Avatar kenj@c
kenj@c
13:00 13.06.2020.

Sviđa mi se mostov izbor, moram priznat. Puno bolje da uđu nova mlada lica u sabor nego onaj trulež lijevog i desnog krila. Posebno se nadam da će Troskot ući u sabor

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
12:15 13.06.2020.

Je li njihov šef Petrov sve potpisao kod javnog bilježnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije