Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILETIĆ PRVI U 9.
Povratak na članak

Mostove liste: Marija Selak Raspudić u 1. jedinici, Nino Raspudić u 2.

U prvoj izbornoj jedinici Most će predstavljati Marija Selak Raspudić, dok će u drugoj stranku predstavljati njezin suprug Nino Raspudić.

Komentari 11

Avatar kenj@c
kenj@c
13:00 13.06.2020.

Sviđa mi se mostov izbor, moram priznat. Puno bolje da uđu nova mlada lica u sabor nego onaj trulež lijevog i desnog krila. Posebno se nadam da će Troskot ući u sabor

VL
ST
stefj
12:56 13.06.2020.

Selak će imati veliki problem ući u sabor pored Plenkovića i Hasanbegovića, dok je Raspudić vjerojatno budući zastupnik... Bez obzira što su filozofi sviđa mi se kod njih što idu s argumentima i što istraže temu o kojoj raspravljaju To bi u saboru bila potpuna suprotnost npr. Bulju ili Marasu, čije rasprave se mogu najbolje opisati kao da se pusti g*vno kroz ventilator... Najbolja mi je Selak koja se drži jednostavnog načela - follow the money. Time je više puta u raspravama raskrinkala razne udruge i ideologije, bilo rodne, zelene, humanitarne i sl.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
12:15 13.06.2020.

Je li njihov šef Petrov sve potpisao kod javnog bilježnika?

VL
IL
ilustrator
14:57 13.06.2020.

ako bog da, mostovih 6-8 zastupnika će biti presudni za sastav nove vlade

VL
JB
Jednonogi.Brabonjak
13:04 14.06.2020.

Mogli su se dogovoriti koje od njih dvoje će u politiku, ovako su mi kao oni Puljak. Zar vam nije dovoljno jednom saborska plaća

VL
IP
info_punkt
13:35 13.06.2020.

jedini dosadniji i bezvezniji likovi od onih Rogoznica su mi ovi Raspudići... ova Hrvatska postaje jedan veliki reality...

VL
PE
penelope07
12:11 13.06.2020.

Stvarno ne znam sto ce ovo dvoje uhljeba u polici, kakve veze oni imaju sa politikom?Politika nije filozofija nego matematika, suverena i uredna pravnja drzava, domaca industrija, domace banke, bogate domace komapnije i poduzeca, radna mjesta, nacionalni radni ugovori, srednja klasa i solidne place gradjanima koji ce trositi i obrcati ekonomiju u zemlji. A ne to o cemu vi mastate, uhljebiti citavu obitelj u politiku i mlatiti praznu slamu, a sve u drzavi od domace industrije predati okupatoru, i sanjati da te uzdrzaju oni prosvjednici sirom Pariza i Europe, sto marsitraju nezaposleni i gladni u svojim drzavama opljackanim do gole kosti od ovih bandita, gangstera, gore u Briselu i Berlinu, kojima ste se vi sada pridruzili?

VL
PE
penelope07
12:21 13.06.2020.

A ova se kao navodno brine za drzavu i narod, pa ce ona sada staviti na mjesto drzavu svojim blejanjem i filozofiranjem? Zavrtila sam par videa na Youtubu, da vidim o cemu govori, kada ono sve suprotno od ovoga sto govori sada. Veli da se ne treba zalagati za kolektiv, nego samo u se i u svoje kljuse. A za supruga veli, da nije on zatucani desnicar, nego moderni desnicar tipa desnice u Britaniji. muahahahaha, a on velica ustase, i laje svega i svacega protiv Tita, bivse drzave i Partizana, a Britanci i Tito zajedno tukli ustase u 2.svjetskome ratu. Dno dna, ispod dna!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.