Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

MORH još ne može potvrditi da je stradao pilot Stjepan Radonić

U potrazi koriste helikopter BELL-206 B, avion Pilatus PC-9M, brodove HRM-a te podvodno vozilo Remus 100
03. studenoga 2017. u 00:30 13 komentara 8355 prikaza
Foto: HRZ i PZO
Pogledajte galeriju 1/4

U Ministarstvu obrane još ne mogu potvrditi da je tragično stradala osoba koja je izvršila samoubojstvo na Masleničkom mostu njihov pripadnik, 45-godišnji pilot kanadera Stjepan Radonić, jedan od najboljih letača iz 93. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a u Zemuniku kraj Zadra.

nastavak potrage Što je slomilo jednog od najboljih pilota kanadera?

Premda tako kažu indicije, a i zato što je prijavljen nestanak njihova pilota, u MORH-u žele prvo pronaći tijelo poginuloga, pa su aktivirali brojne snage i pripadnike HRZ-a i HRM-a. U potrazi koriste helikopter BELL-206 B, avion Pilatus PC-9M, brodove HRM-a, ronioce te podvodno vozilo Remus 100.

Opsežno se pretražuje šire područje i akvatorij od Novigrada do Raba. U potrazi sudjeluju i policijski službenici i očevidne ekipe MUP-a i Vojne policije te brodovi PU zadarske i Lučke kapetanije kao i novigradske ribarice. Akciji su se priključili i ronioci Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba te ekipe Hrvatske gorske službe spašavanja iz Zadra, Gospića, Duge Rese i Karlovca.

Potraga za pilotom 'ČUO SE HITAC' Traje potraga u Novskom ždrilu za pilotom kanadera odazvalo se 70 posto Što pričuvni vojnik mora znati vojska Za vojne obveznike Ne želite se odazvati pozivu iz MORH-a? Evo koji su razlozi opravdani
ski
Veliki vodič kroz Nassfeld
Isprobajte lokalne specijalitete, zaplešite uz legendarnu Nenu i skijajte na 110 km besprijekornih staza
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • Deleted user:

    Tko je odgovoran u morhu za samoubojstvo pilota po obicaju krivim ce proglasiti pistolj duznosnici ne mogu biti krivi ns njih se zakoni ne odnose

  • ivica48:

    Ljubomora ili nešto drugo u braku

  • ObrenM:

    Moze li MORH potvrditi da je danas petak?Izgleda da ne moze.Sa tog mosta je prije domovinskog rata skocio samoubojica.Pronasli su ga nakon mjesec i pol dana blizu Novalje,jer su tu jake morske struje,koje ponesu tijelo daleko od mosta.