Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Greta Grakalić Rački

'Molitelji na trgovima simptom su rasta fundamentalizma koji govori o krizi Katoličke crkve'

15.03.2023.
u 16:00

Ženska povijest u religiji zaboravljene blasfermičarke, vještice, lezbijke

Komentara 17

Avatar istovari
istovari
16:58 15.03.2023.

Na kojim je činjenicama bazirana tvoja znanstvena ekspertiza? Na dimu i ogledalima...

MM
Mr.M
17:20 15.03.2023.

Molitelji nisu ništa drugačiji od vašeg novog woke pokreta koji je nastao zbog mentalno oboljelih leftarda koje nisu dovoljno voljeli roditelji da bi se prihvatili onakvi kakvi jesu, pa izmišljaju nove nazive za gej populaciju i ne znaju što je to žena. Ubacuju se u škole i od djece pokušavaju napraviti umjetno skrojene trendovske nakaze koje unište za čitav život. Fuj

VI
victoryen
17:15 15.03.2023.

Nisu su to nikakvi ''fundamentalisti'', nego prosvjednici kao i svaki drugi, oni su na prosvjedu, na javnome mjestu, a klece simbolicno zato sto su vjernici. Nisu oni problem, nego su problem extremisti, fasisti iz ''rodne ideologije'' sa 150 spolova, sto su nasrnuli na ljudski rod i unakazili covjeka stvorenoga od Boga Stvoritelja ovoga svijeta na svoju sliku i priliku. Ovi su fasisti problem, pedofili, sto se suljaju u vrtice u skole, predavati djecu sexualni odgoj, a sve sto podvaljujes o sexu djeci je pedofilija, bilo o kojoj sexulanoj orijentaciji da se radi. Ove extremiste treba ocistiti iz drustva, i procesuirati za zlocine protiv covjecnosti, i pedofiliju sto podmecu djeci, oni su napali nasu civilizaciju da usmrte covjeka svorenoga od Boga i citav ljudski rod, a lako za vjernike, oni promoviraju zivot, a ne smrt!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije