Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boro Nogalo o presudi:

'Moja borba protiv jedne naprasno donesene i besmislene odluke je imala smisla'

Boro Nogalo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
23.12.2020.
u 14:49

No najviše mi je žao zbog pacijenata, koji u ovoj priči nisu stavljeni u prvi plan, što je nedopustivo s ljudske i sa stručne strane - kaže Nogalo

Iako nepravomoćna, ova sudska odluka donijeta u manje od godine dana pokazuje da je moja borba protiv jedne naprasno donesene i besmislene odluke imala smisla, ako ništa drugo za moj obraz i moju čast, koji drugima nisu bitni, ali meni osobno jesu - kazao nam je dr. Boro Nogalo nakon što je jučer sutkinja Vesna Horvath na Općinsom radnom sudu u Zagrebu presudila da je neopravdano smijenjen s mjesta ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak te da ga se na to mjesto treba vratiti. 

- Sedam inspekcija koje su slali iz gradske uprave nije utvrdilo nepravilnosti u mom radu, a nakon smjene na mjesto ravnatleja prvo su stavili osobu bez licence, a zatim specijalizanta. Mene su udaljili s posla na neodređeno vrijeme pod najnovijom optužbom da se ne može povući 460.000 kuna iz Europskog fonda, što je smiješno, ali sve to iscrpljuje i ljude u bolnici i utječe na pacijente i troši, u konačnici, novac bolnice.

Puno tužbi ide s moje strane, zbog otkaza, mobinga i brojnih stvari koje su rezultat bijede zagrebačke politike,  akoja se na ovaj način vodi i zbog svih onih koji šute. Žao mi je što će takve stvari na kraju platit bolnica koju smo podizali. No najviše mi je žao zbog pacijenata, koji u ovoj priči nisu stavljeni u prvi plan, što je nedopustivo s ljudske i sa stručne strane - kaže Nogalo, ističući da je posebno zahvalan svom odvjetniku Miri Martinoviću.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rimac444
15:47 23.12.2020.

Ovaj je primjer levog politikanta, koji je zamislio da je bolnica njegova mahala u kojoj je uhljebljivao podobne, poslušne koji su mu omogućavali diktaturu, mito i korupciju. Sada levi sud to legalizira. Ta dokle ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije