Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PRESUDE MAMIĆU

Modrić zatražio prebacivanje suđenja iz Osijeka u Zagreb

Luka Modrić
Davor Javorovic/PIXSELL
07.06.2018.
u 16:56

O njegovom zahtjevu odlučuje Vrhovni sud RH u čijoj je nadležnosti delegacija sudskih postupaka na druge sudove, prenosi Telegram.

Nakon jučerašnje nepravomoćne presude Zdravku Mamiću, oglasio se i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je zatražio da se postupak protiv njega zbog lažnog svjedočenja ne vodi u Osijeku. O njegovom zahtjevu odlučuje Vrhovni sud RH u čijoj je nadležnosti delegacija sudskih postupaka na druge sudove, prenosi Telegram.

Zahtjev za prebacivanjem mjesta suđenja iz Osijeka u Zagreb argumentiran je činjenicom da su svi svjedoci, vještaci i ostali sudionici procesa, među kojima i sam Modrić, iz Zagreba. Time bi se smanjili budući troškovi procesa i olakšalo njegovo vođenje. Modrić i njegov odvjetnički tim, smatraju da bi u slučaju da postupak ostane u Osijeku mogla u pitanje biti dovedena nepristranost tamošnjih sudaca

Podsjetimo, optužnicu protiv Modrića podiglo je početkom ožujka Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku i na teret mu stavilo davanje lažnog iskaza u procesu protiv Zdravka Mamića i ostalih.

Luka Modrić
1/16

Komentara 39

PK
pava.knezevic
17:23 07.06.2018.

Luka MODRIC-KRALJ!

DU
Deleted user
17:54 07.06.2018.

Prije svega želimo čestitati ovom našem velikanu na dosegu samoga nogometnog vrha i ogromnog doprinosa promociji hrvatske zemlje. Dalje od toga nema. Njegov odvjetnički tim će svakako ovu situaciju riješiti na zadovoljstvo njega i ogromne mase obožavatelja. Ove optužbe su neuvjerljive i jako malo hrvata u to vjeruje. Koliko li ih samo ima recimo bandić pa čovjek i dalje dela ko kakav mladić (doduše njegove su iz nepoznatih razloga na čekanju). Dakle Lukino je samo da igra i uživa a naravno i hrvatska će zajedno sa njim.

DU
Deleted user
17:39 07.06.2018.

ineresantno..i zasto niti jedan crveni kmer..nije osumnjicen ni osudjen u ovoj tkz. neovisnoj drzavi hrvatskoj..jesu li oni..mozda mudriji..zasticeniji..ima ih vise..ili sta..zbilja..cudna neka zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije