Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Ruščici

Mladiću koji je usmrtio svog oca određen jednomjesečni istražni zatvor

Slavonski Brod: Privođenje 21-godišnjaka kojeg se sumnjiči za ubojstvo oca
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
25.02.2021.
u 12:17

Obiteljska tragedija kakva se u ovom malom mjestu ne pamti i dalje je tema dana među mještanima

Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević odredio je mjeru jednomjesečnog istražnog zatvora 20-godišnjem M. R. koji je, sumnja se, u obiteljskoj kući usmrtio svog 56-godišnjeg oca D. R. Odluka je donesena radi opasnosti od ponavljanja takvog ili sličnog kaznenog dijela.

Podsjetimo, mještane Ruščice kod Slavonskog Broda u utorak rano ujutro probudile su sirene i rotacijska svjetla policije i hitne medicinske pomoći zbog stravičnog zločina koji se dogodio u obiteljskoj kući u Ulici Ivane Brlić-Mažuranić. Obiteljska tragedija kakva se u ovom malom mjestu ne pamti i dalje je tema dana među mještanima.

Kako su izvijestili iz Županijskog državnog odvjetništva, očevidom je utvrđeno da je 20-godišnjak unutar obiteljske kuće u Ruščici uporabom oruđa zadao više udaraca po glavi i tijelu svome ocu, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Tijekom očevida izuzeti su svi nađeni tragovi te je Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu naložilo obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti. Mladić je uhićen zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva iz članka 110. KZ/11.
Policijski službenici osumnjičenog su u srijedu u 21.25 sati predali u zatvor u Požegi.

 

Komentara 2

RA
RACMAN
12:39 25.02.2021.

Balonja.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
20:47 25.02.2021.

hrvatska mladez...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije