Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvogodišnja suspenzija

Mladen Novak: Nastavljam voditi SDP Međimurja jer mi to omogućuje Statut'

Èakovec:  Mladen Novak na proslavi 1. maja
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
16.05.2020.
u 21:59

Ne ulazeći u detalje jer se ipak radi o unutarstranačkim stvarima koje se rješavaju jedino unutar naše stranke, želim naglasiti da nikome, niti unutar stranke, niti van nje, neću dozvoliti da se blati mene kao predsjednika SDP-a Međimurske županije, poručio je u svom priopćenju

Mladen Novak je u priopćenju za javnost poručio da ostaje predsjednik međimurskog SDP-a, unatoč tome što mu je županijski odbor prije par dana izglasao dvogodišnju suspenziju. Očito smatra da je odluka bila donijeta mimo propisane procedure.

"Žalosti činjenica da neki pojedinci, umjesto da daju doprinos izgradnji međusobnog povjerenja i pomoći, i dalje aktivno pokušavaju unijeti nepovjerenje i razdor u SDP-u. Tome svjedoče i nedavni napisi u medijima u režiji spomenutih pojedinaca, kao i nedavni događaji.

Ne ulazeći u detalje jer se ipak radi o unutarstranačkim stvarima koje se rješavaju jedino unutar naše stranke, želim naglasiti da nikome, niti unutar stranke, niti van nje, neću dozvoliti da se blati mene kao predsjednika SDP-a Međimurske županije, niti jednu članicu ili člana stranke bez obzira na funkciju, niti stranku u cjelini. Nastavljam voditi SDP Međimurja jer mi to omogućuje Statut stranke te povjerenje većine naših članova", istaknuo je Novak. U nedjelju bi u Međimurje trebao doći Davor Bernardić, pa će vjerojatno biti pojašnjena zavrzlama u međimurskom SDP-u.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Neo001
14:08 17.05.2020.

Hoće li konačni i jadni Međimurci progledati tko ih je sve ove godine vodio kao guske u magli ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije