Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIMI MEDIA

Ježić na ponovljenom suđenju za Fimi mediju: 'Barišić mi je u Carini dao 300.000 eura'

Robert Ježić i Ivo Sanader
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
12.09.2017.
u 10:10

Sanaderova obrana prigovorila je istinitosti Ježićeva iskaza

Mladen Barišić u Carini mi je dao 300.000 eura. To je bio novac koji sam ja iz inozemstva trebao uplatiti na račun tvrtke BMW kako bi se kupio blindirani BMW za Ivu Sanadera. Da uplata bude napravljena iz inozemstva, inzistirali su i Barišić i Sanader, a rekli su da je to potrebno da ta kupnja ne bi bila previše javna – kazao je Robert Ježić koji je danas sjeo na klupu za svjedoke ponovljenog suđenja za aferu Fimi media.

Ježić je nekada bio blizak Sanaderu, a svjedočio je i na prijašnjem suđenju za afere Hypo i Ina Mol. Uz to je i Sanaderov suoptuženik u aferi HEP Dioki. Sto se tiče afere Fimi media, Ježić je već svjedočio u ovom postupku u siječnju 2013. a danas je ostao kod svog iskaza.

Sanaderova obrana prigovorila je istinitosti Ježićeva iskaza.

Komentara 31

Avatar tituš
tituš
10:18 12.09.2017.

Najprije je sud trebao upitati ovog gospodina, je li uplatio 5 milijuna EUR koje je po sudskoj odluci bio dužan uplatiti?? Ako to nije učinio ne smije ga se smatrati vjerodostojnim svjedokom i trebalo ga je u marici odmah uputiti u Remetinec, jer je manipulator - muljator, koji ne izvršava naloge države i njenih tijela! Ne govorim ovo kako bih branio Sanadera, ako je kriv neka odgovara, a ako je pravedan, zašto ga terete.

DU
Deleted user
11:00 12.09.2017.

Volio bi da nam novinar napise nesto vise o onih 5 miliona dolara sto je doticni odnio u Svicu, dal je doticni, buduci je u hrvatskoj uhicen, jer sgurno taj novac nije vratio, da volio bi da nam novinar ilii VL malo detaljnije napise o tim novcima, koji nisu vreceni i kako to da Jezic nije u lisicama? ili je sve to dil s tuziteljstvom, on tereti Sanadera, a lova je njegova, jer je i tako bila njemu namjenjena po iskazima svjedoka iz Rusije. hajde VL da vas cujemo ili to nije vazno??!!!

DU
Deleted user
12:27 12.09.2017.

hoce li ova gnjida ikada vratiti te milijune koje mu je navodno mol dao za sanadera a on ih sakrio na malti? nije mi sanader drag ali ovo je lakrdija od procesa da se covjeka osudi na temelju svjedocanstva covjeka koji priznaje da je novac primio i spremio ali ga odbija predati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije