Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIMI MEDIA

Zbog nedolaska na sud, Thompsona u rujnu privodi policija

Thompson u Splitu
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/5
06.07.2017.
u 10:04

Danas su trebali svjedočiti i Mate Mišo Kovač i Martin Raguž. I oni se nisu pojavili

Marko Perković Thompson danas se nije pojavio na Zagrebačkom županijskom sudu gdje je trebao svjedočiti na ponovljenom suđenju o aferi Fimi media, a kako svoj nedolazak nije ispričao, na sljedeće ročište u rujnu privest će ga policija.

Odlučeno je tako s obzirom na to da su obranom Mladena Barišića i USKOK inzistirali na Thompsonovom neposrednom saslušanju, odnosnu nisu se složili da se njegov raniji iskaz s prvog suđenja pročita. 

Na prvom suđenju Thompson se iskazivao o tvrdnjama optužnice da je dobio novac od HDZ-a, da ne bi u jednoj u izbornih kampanja nastupao za druge stranke. 

Danas su trebali svjedočiti i Mate Mišo Kovač i Martin Raguž. I oni se nisu pojavili, a Mišo Kovač svoj nedolazak ispričao je zdravstvenim tegobama. Odlučeno je da se njihovi raniji iskazi pročitaju.

USKOK u aferi Fimi media Ivu Sanadera i ostale tereti za izvlačenje novca iz državnih poduzeća, kako bi se financirale crni fondovi HDZ-a. Na optuženičkoj klupi osim Sanadera je i HDZ.

Komentara 37

DU
Deleted user
10:13 06.07.2017.

Nisu se odazvali ni Todorić niti Končar, pa ih nije privela policija niti je sud tražio privođenje, niti ste vi pisali o tome da bi ih trebala privesti.

SO
SoloHan
10:21 06.07.2017.

Nećete u Čavoglave

DU
Deleted user
14:06 06.07.2017.

Baš me zanima što se u naslovu proziva isključivo Thompsona, ako ni Mišo ni Raguž isto nisu došli na sud... Domoljublje prozvali fašizam, tako brane njihov komunizam. Prozirna demagogija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije