Naslovnica Vijesti Hrvatska

Mladen Bajić: O Višnji Lončar odlučit ćemo već sljedeći tjedan

Ispitujemo sve okolnosti i ovisno o utvrđenim činjenicama donijet ćemo odluku, kazao je Bajić.
12. listopada 2012. u 10:11 9 komentara 16 prikaza
'10.12.2010., Osijek - Predsjednik Ivo Josipovic boravi u gradu povodom obiljezavanja trideset i pet godina Pravnog fakulteta. Mladen Bajic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'

Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić rekao je danas novinarima da je još prerano za odluku o statusu Višnje Lončar, njegove zamjenice čiji su suprug i sin u srijedu privedeni s još deset osoba zbog sumnje u korupciju na zagrebačkom Medicinskom fakultetu. Korupciju na tom fakultetu više su mjeseci istraživali Ravnateljstvo policije i Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a nakon što je Višnja Lončar doznala da je jedan policajac upozorio njezinu kćer da joj prisluškuju oca, ona je slučaj i prijavila.

– Još je prerano za odluku. Jedino što mogu reći jest da ispitujemo sve okolnosti i ovisno o utvrđenim činjenicama donijet ćemo odluku – rekao je Bajić, a na pitanje kada će donijeti odluku odgovorio je: "Brzo, brzo, idući tjedan."

>>Korupcija na Medicini: Bajićeva zamjenica je čista

 

 

 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • doktorica:

    a kolateralne žrtve su neki studenti kojima kao ne ide baš sa anatomijom.....

  • PODLOŽAN KORUPCIJI:

    Hoćemo zapovjednu odgovornost!

  • U načelu:

    Državni odvjetnik koji obmanjuje javnost i radi nečasne poslove zaslužuje samo jedno.....-ostavku i PROCES!!!! Gospodine Bajiću pa nismo baš svi slijepi kako vi to očekujete....zamislite se malo nad svojim postupcima Mr.Hurrem!!!!!