Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će odlučiti
Povratak na članak

Mladen Bajić: O Višnji Lončar odlučit ćemo već sljedeći tjedan

Ispitujemo sve okolnosti i ovisno o utvrđenim činjenicama donijet ćemo odluku, kazao je Bajić.

Komentari 9

UN
U načelu
10:43 12.10.2012.

Državni odvjetnik koji obmanjuje javnost i radi nečasne poslove zaslužuje samo jedno.....-ostavku i PROCES!!!! Gospodine Bajiću pa nismo baš svi slijepi kako vi to očekujete....zamislite se malo nad svojim postupcima Mr.Hurrem!!!!!

VL
DO
doktorica
10:48 12.10.2012.

a kolateralne žrtve su neki studenti kojima kao ne ide baš sa anatomijom.....

VL
PK
PODLOŽAN KORUPCIJI
12:46 12.10.2012.

Hoćemo zapovjednu odgovornost!

VL
VA
vadis
13:51 12.10.2012.

Neznam podatke, ali gospdji Loncar bi se trebala tresti stolica.

VL
OB
-obrisani-
14:11 12.10.2012.

Postovani! a nakon što je Višnja Lončar doznala da je jedan policajac upozorio njezinu kćer da joj prisluškuju oca * U demokratskoj drzavi bi doticni policajac bio sankcioniran za curenje informacija. U Hrvatskoj cini USLUGU Bajicevoj zamjenici;-))) Isto jedno oddno od lica KORUPCIJE u Bajicevom birou. "Pravna drzava" sto je to u Hrvatskoj??? Lijep pozdrav!

VL
KR
kristov
14:55 12.10.2012.

Šta ćeš odlučivati kad je čista!!!!! Bajiću onda si ti nečist!

VL
SO
Somelier
15:26 12.10.2012.

E moj Bajiću, treba o tebi odlučiti.

VL
YO
yocko
20:57 12.10.2012.

Bajiču dali ti moraš znati što se u tvojoj kući dešava,moraš znati kako tvoje djete prolazi na faxu i dali uopšte ide na predavanje a o ispitima da i ne govorim,e sad da nešto pođe nizbrdo da se ispit mora kupiti a da ti neznaš i da u tome tvoja žena sudjeluje bez znanja tvoga,e to nebi išlo,a još se mora lova dati.

VL
OB
-obrisani-
11:51 13.10.2012.

Odlučite slijedeći tjedan a prethodno se svi usuglasite, kako bi što prije bili svi prozvani pa i Višnja nesankcionirani i vraćeni na svoja radna mjesta. Možda i ovo kao predmet bude u nečijoj ladici zaboravljeno, kao i prethodno što je objelodanjeno, a ne i pozitivno okončano. Trebao bi Bajić odgovarati zašto se sve godine vladavine i bogačenja Sanadera nije na samom početku spriječilo. Odgovor svi znamo a to je "On ga je doveo da njega i ostale lopove štiti", te je bio dobar i učinkovit poslušnik. Da je provodio Zakon ali pošteni Zakon, vratio bi se u Split, i radio na mjestu sa kojeg je povučen. Ovako je dokazao kako je uživao u krugu bogatih-poštenjačina, koje je prijateljski štitio bolje od najboljeg zaštitara. Zato što očekivati slijedeći tjedan, možda šetnje kao i Sanader, ali bez štake ili štapa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.