Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi travnik

Mještani bijesni: 'Ubojica je svaki dan vozio pijan, peče li policiju sada savjest?'

Policija BiH
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.12.2018.
u 08:56

Pijanog vozača policajci su navodno morali brzo maknuti s ulice. Ondje su se počeli skupljati bijesni građani, a da ga nisu odvezli u postaju, građani kažu da bi ga javno linčovali

Drama oko teške prometne nesreće u Novom Travniku, gdje je pijani 34-godišnji Nermin Rustempašić naletom automobila usmrtio Azru Hajrić i njenu 9-godišnju kćer, ne stišava se. 

Svjedok nesreće Adem Kurić koji je među prvima priskočio u pomoć pregaženoj majci i četvero djece za 24sata ispričao je detalje stravične nesreće.

- Ubojica je svaki dan vozio pijan glavnom ulicom - rekao je između ostalog Kurić. 

U subotu nas se ispred općine okupilo nekoliko stotina da bi na miran način iskazali naše nezadovoljstvo, tražimo da odgovorni odgovaraju, a od ovih na vlasti da poduzmu nešto kako bi se stanje promijenilo. Zar je trebalo ovako nešto da se dogodi - dodao je Kurić koji kaže kako 'svi znaju tko vozi pijan i da se sve zna, ali se ne reagira'.

 - Nedaleko od mjesta nesreće je moj stan, a preko puta ceste je kiosk u kojemu radim. Čim sam čula što se dogodilo došla sam do džamije i vidjela sam stravičan prizor. Svugdje su ležala djeca i žena. Nitko se od njih nije micao. Sa strane je stajao automobil na kojemu sam vidjela otvorena vrata. Vidjela sam muškarca koji je puzao po cesti a na njemu se odmah vidjelo da je pijan - rekla je Šejla Dilberović, još jedna od svjedokinja, za 24sata.

- Nakon što je pregazio ženu i djecu izašao je iz automobila i onako pijan se srušio na cestu. Navodno su mu utvrdili tri promila alkohola u krvi. Ne mogu sebi doći niti opisati koliko mi je žao zbog ovoga što se dogodilo - rekla je Šejla koja isto proziva policajce koji, smatra ona, ne rade svoj posao.

- Pitam se što je policija do sada čekala, ako su već znali da su vozača, koji je skrivio nesreću, i do sada zaustavljali da vozi u alkoholiziranom stanju. Peče li ih sada savjest? Srce mi krvari, stalno mi je slika te dječice pred očima, onako nejaki razbacani po cesti, moj dragi Bože kako je ovo teško - kaže Dilberović.

Pijanog vozača policajci su navodno morali brzo maknuti s ulice. Ondje su se počeli skupljati bijesni građani, a da ga nisu odvezli u postaju, građani kažu da bi ga javno linčovali.

Nakon obavljenog očevida policija je potvrdila da je ubojica imao visoku koncentraciju alkohola u krvi. Dodali su kako je izgubio kontrolu nad svojom Opel Astrom te se popeo na pločnik gdje nije stao pa je cijelo vrijeme strugao autom o ogradu. Na pločniku je pokupio majku i djecu. Sprovod tj. dženaza najavljena je za nedjelju u selu Kasapovići kraj Novog Travnika.

 

Komentara 15

LI
lipotan
09:27 09.12.2018.

Ja mislio muslimani ne piju. Sta ne piju lochu lochu.

DH
dalibor.hren
10:20 09.12.2018.

"Bijesni mještani" su ga mogli, na vrijeme, prijaviti!

Avatar Olujni
Olujni
10:13 09.12.2018.

Mjestani "bijesni"?! Hitno ih hospitalizirajte, dajte im inekcije protiv bjesnila a novinara smjesta odvesti veterinaru i ostaviti ga kod njega tamo u prihvatilistu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije