Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI SPECIFIKACIJE

Misterij nepoznatog kombija pronađenog na granici s BiH, policija: 'Molimo vlasnika da se javi'

No?na patrola i kontrola grani?nog prijelaza Bajakovo
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/3
10.01.2024.
u 08:53

Radi se se o kombiju Iveco Daily bijele boje i broja šasije ZCFC3593005846252. Vlasnik je nepoznat, navodi policija, a ne zna se ni posljednji posjednik vozila.

Granični policajci u Cetingradu još su sredinom prosinca pronašli kombi u sklopu kriminalističkog istraživanja koje su provodili. Ne znajući tko je vlasnik, policija ga sada traži da se javi u policijsku postaju te da preuzme vozilo, uz dokaz da se radi o kombiju te osobe. 

Riječ je o kombiju Iveco Daily bijele boje i broja šasije ZCFC3593005846252. Vlasnik je nepoznat, navodi policija, a ne zna se ni posljednji posjednik vozila. 

"Pozivamo vlasnika/posjednika osobnog automobila da se, uz dokaz da je vozilo izgubio iz posjeda, odnosno da je vlasnik vozila, javi u Policijsku upravu karlovačku, Postaju granične policije Cetingrad, Cetingrad, Trg dr. Franje Tuđmana 3, u roku od godine dana od dana objave Javnog poziva Policijske uprave karlovačke za prepoznavanje", javlja policija. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Cajke pobijedile na sudu: Koncert Duška Kuliša se nije smio zabraniti, gradonačelnik Pule najavio žalbu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:17 10.01.2024.

Vjerojatno misli dovesti Stonese, Gagu, Madonu, Dragu Diklića i Beach Boyse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije