Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Bakić

Mirovine usklađivati dvaput godišnje i dodatno ih dići 10% u četiri godine

08.09.2023.
u 13:38

Sve je tu – od institucionalnog obeshrabrivanja do manjkavog nadzora. A onda odjednom imamo iznenadna najtoplija ohrabrivanja od ministra Piletića koji je predstavio košaru dobrih vijesti za drugi mirovinski stup

Komentara 13

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
13:55 08.09.2023.

Travu u Zagrebu kositi dva puta godišnje. Nemoguće. Ali oni će dizati mirovine. Šarena laža.

BP
Besposlen pop
13:49 08.09.2023.

Ovi nesposobni aktivisti laprdaju o mirovinskim sustavu a nisu u stanju ni travu pokositi

DU
Deleted user
14:34 08.09.2023.

Gledao sam ga uživo kada je pripovijedao, mora se priznati, dobro je iščitao trenutna pravila i zakone i to je sve, to je ono što znamo, s čime živimo! No ne reče ovaj drug kako to i iz čega misli dići mirovine i to posložio matematički da to izgleda ovako 3 + 3 + 2 + 2 postotaka i onda je to u četiri godine 10%! Ma zamisli, koliko će to valjat umirovljeniku koji vrlo vjerojatno ne će niti doživjeti te četiri godine, kamoli duže, no on to radi sebe i njih koji planiraju mirovine za koju godinu. Šarlatan, a tek da ste ga vidjeli kako se ziba, naginje, rukama maše, ma mislim da mu je pozavidjela i njegova pratnja drugarica Benčić. Pa oni nisu u stanju smeće pokupit po gradu, kamoli provoditi reforme, oni znaju pvećavati poreze i harače, a slinavi ulicom hodaju ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije