Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O pomilovanju Perkovića

Miro Bulj: Ne povuku li potpise, na njih će pasti vječna sramota

Zagreb: Miro Bulj komentirao u Saboru aktualnu situaciju i covid potvrde
Patrik Macek/PIXSELL
19.04.2022.
u 06:39

Prozvao je sve generale uključujući i Antu Gotovinu, ali i Ivana Čermaka, koji je istupio u ime svih generala i rekao da ostaju pri svojim potpisima.

Da je inicijativa za pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača sramotna, smatra Mostov saborski zastupnik Miro Bulj. Perkovića i Mustača zove "udbaškim krvnicima", a generalima je poručio da povuku potpise jer će u suprotnom na njih pasti "vječna sramota". Prozvao je, ističe, sve generale uključujući i Antu Gotovinu, ali i Ivana Čermaka, koji je istupio u ime svih generala i rekao da ostaju pri svojim potpisima.

– Neshvatljivo mi je da pomilovanje za najteže krvnike traže upravo hrvatski generali. Time su pljunuli u lice žrtvama i obiteljima žrtava udbaških likvidacija, koje su ubijali jer su mislili drukčije. To je praktički delustracija Perkovića i Mustača. Sud je utvrdio da su oni udbaški zločinci krvavih ruku – naglašava Bulj. 

 

Komentara 49

LE
LenardHr
07:27 19.04.2022.

Procitajte sto je rekao sudac Daumm u Munchenu pri izricanju presude ovim ubojicama. Prva recenica glasi:"Hrvatska ne razlikuje dobro i zlo."

DU
Deleted user
07:45 19.04.2022.

Ne vidjeh u ni jednom mediju da ih se naziva kripto, ultra, komunisti, boljševici, egzekutori, antife...ne, izbjegava se standarno etiketiranje ne istomišljenika. Slijede intimni razgovori o njihovom predivnom životu, o majci, o poljima punim cvrkuta ptica, pa i o crtici, kao što je budo lončar oslikao svoju intimnost pričajući kako voli obući čistu i izglačanu košulju. Ubojice, utjerivači straha, lopovi, lažljivci, krvavim ratom svrgnuti, smiju nam se i sprdaju se s nama, jer smo dobar narod, a dobar i lud, dva brata.

DU
Deleted user
07:29 19.04.2022.

Da li vam je sad jasno da je to ona ista ekipa iz komunizma samo je preodjenula kaput, odjednom naše generale ne zanima što je bilo prije, potpuna amnezija. Jedini cilj je bio osobno bogaćenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije