Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVJETNICA VANJA JURIĆ

Mirelina tragedija jako me pogodila i profesionalno i ljudski, a njezin je slučaj ogolio odnos sustava prema ženama

17.07.2022.
u 07:01

”Živimo u 21. stoljeću, ali zabluda je da borba za ljudska prava ikada prestaje. To smo već vidjeli na nizu primjera i u Hrvatskoj i u drugim zemljama koje su bile napredne i demokratske, a onda napravile zaokret u suprotnom smjeru”

Komentara 70

PK
Posljednji Komšikanac
07:22 17.07.2022.

Ukratko, floskule o 21. stoljeću, vječnoj revoluciji i ostala blebetanja.

UD
Udbaš
08:07 17.07.2022.

Profesionalno, pitanje je koliko bi vrijedila kao odvjetnica da nije čija je. Osobno, poderala se da nerođeno dijete dezorijentirane matere ne dobije priliku preživjeti. Na stadionima se okreće kamera kad netko upali baklju da se ne vidi počinitelja, ali pomoć u čedomorstvu priziva diktafone..

Avatar alien79
alien79
07:44 17.07.2022.

Stručnjak za "medijsko pravo"? Kakvo je to bogtemazo... Koliko se nakotilo neradnika i parazita to nije normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?