Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOUPORABA POLOŽAJA

MIP odbio skinuti imunitet Draženu Bošnjakoviću, čeka se potvrda Sabora

Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav raspravlja o zahtjevima za raspisivanje državnih referenduma
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.04.2022.
u 16:23

Državno odvjetništvo RH ranije je odbacilo kaznenu prijavu koju je Vujčić podnio protiv Bošnjakovića zbog zloupotrebe položaja

Saborsko Mandatno imunitetno povjerenstvo (MIP) jednoglasno je u četvrtak odbilo skinuti zastupnički imunitet Draženu Bošnjakoviću (HDZ) radi nastavaka kaznenog progona koji je pokrenuo Josip Vujčić iz Zagreba.

MIP je odlučio uskratiti skidanje imuniteta nakon što je Državno odvjetništvo RH prethodno odbacilo kaznenu prijavu koju je Vujčić podnio protiv Bošnjakovića zbog zloupotrebe položaja.

Odluku MIP-a Sabor treba potvrditi na plenarnoj sjednici.

>> VIDEO Plenković: Čovjek je patološki lažljivac. On je manipulator, proruski nastrojen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije