Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORNOST

Ministrica Žalac: 'Ništa ne očekujem, neka DORH i policija obave svoj posao'

Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
13.03.2019.
u 10:58

Nakon prometne nesreće koja se dogodila u subotu ministrica Žalac je ponudila ostavku, ali ju premijer nije prihvatio.

Ministrica Gabrijela Žalac komentirala je što očekuje od DORH-a u postupku protiv nje. 

Na upit novinara da li očekuje podizanje optužnice od strane Državnog odvjetništva, ministrica je odgovorila da nema nikakva očekivanja.

- Ništa ne očekujem, neka DORH i policija rade svoj posao. Meni je najbitnije da je dijete dobro, da je curica došla kući - poručila je ministrica.

Ministrica Europskih fondova Gabrijela Žalac u subotu je imala prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena desetogodišnja djevojčica. No, zbog nesreće je otkriveno da ministrica nema valjanu vozačku dozvolu jer joj je istekla još 2016. godine. Ponudila je ostavku, ali premijer Andrej Plenković nije ju prihvatio jer ne vidi odgovornost.

Plenković nije prihvatio ostavku ministrice Žalac

Ključne riječi

Komentara 6

SJ
samo.jako
13:39 13.03.2019.

Dajte se više okanite žene. I pišite o nečem bitnom.

MI
midea
11:36 13.03.2019.

mrzim HDZSDP iz dna duše ali ovo su gluposti , to što je vozačka istekla nema nikakve veze sa vožnjom i poznavanjem prometnih propisa , nešto kao istekla mi osobna pa zato valjda to nisam više ja dok je nee obnovim ? dajte molim vas .

AL
AlBundy72
11:12 13.03.2019.

Vecu kaznu je dobila ona baba od 100 god kaj je pekla rakiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije