Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

Ministarstva branitelja i obrane pomoći će Zorici

'zulu1_nnn_unu_130313'
Privatni album
15.03.2013.
u 11:03

Očito je riječ o "kosturima iz ormara" pa ubrzano radimo na pronalaženju rješenja, kaže Bojan Glavašević

Nakon jučerašnjeg teksta u Večernjem listu, kojim smo upozorili na slučaj brigadira Brune Zorice Zulua, ratnog zapovjednika bojne Frankopan, kojem prijeti deložacija iz stana u Splitu, reagirale su i institucije. Kako doznajemo u Ministarstvu branitelja, u dogovoru s MORH-om ubrzano se radi na pronalaženju rješenja.

– Prikupljamo dodatnu dokumentaciju, ali već je sad jasno da je u pitanju slučaj neriješenih imovinskopravnih odnosa koji se slomio preko leđa brigadira Zorice – kazao nam je pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević.

Podsjetimo, riječ je o stanu u Gotovčevoj ulici 6 iz kojeg se 1991. iselila obitelj Denoble, a brigadir Zorica u njega je ušao dvije godine kasnije. Slučaj Zorica, nastavio je pomoćnik ministra, gotovo je identičan slučaju splitskog branitelja Zlatka Ljubičića koji je živio u stanu u vlasništvu obitelji pjevačice Ljiljane Nikolovske, čemu je \"presudio\" ministar Matić smjestivši branitelja u garsonijeru.

– I u Zoričinu slučaju očito je riječ o \"kosturima iz ormara\" U svakom slučaju, u oba ministarstva postoji najbolja volja da se pronađe trajno rješenje problema brigadira Zorice – kazao je Bojan Glavašević.

>>Brigadira HV-a Zoricu tjeraju iz stana na cestu nakon 20 godina

Komentara 1

VI
vital
11:59 15.03.2013.

tisuće deložiranih naglavce u splitu devedesetih i ovima ni najmanje nije smetalo živjeti u takvim stanovima, a sada bi mene trebao brinuti njihov slučaj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije