Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prionuo na posao

Ministar Maras na Facebooku se pohvalio svojim oračkim vještinama

Gordan Maras
Foto: Youtube Screenshot
1/3
22.08.2015.
u 22:27

Video iz okolice Daruvara koji je Maras podijelio na svom Facebooku samo je još jedan dokaz koliko naši političari vole društvene mreže.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras danas je u prisustvovao natjecanju orača Bjelovarsko-bilogorske županije u Kreštelovcu i tamo pošteno zasukao rukave. Naime, na svojoj službenoj Facebook stranici Maras se pohvalio da svojim oračkim vještinama.

-Kako su to radili naši stari- napisao je ministar uz video koji prikazuje kako se i ministri dobro snalaze u težačkim poslovima. 

-Ajde da i vi nešto radite- poručio mu je jedan građanin dok su ostali bili puni hvale za ministra kojeg su obasuli lajkovima.

Video iz okolice Daruvara koji je Maras podijelio na svom Facebooku samo je još jedan dokaz koliko naši političari vole društvene mreže. 

 

Kako su to radili naši stari 󾍇

Posted by Gordan Maras on 22. kolovoz 2015

>>Ruža Tomašić na Fejsu kuha, Lesar peče rakiju

>>Grabar-Kitarović: Volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oličiti stan nije ispod časti

Komentara 55

Avatar imadunic
imadunic
23:03 22.08.2015.

zamijenio je stranu pluga,,on je trebao biti naprijed, a oni što su naprijed pametnije bi upravljali plugom

TV
tv5378
23:50 22.08.2015.

Hm...nadam se da nije rjec o onom Marasu koji je prokockao u Las vegasu 100 000 kuna poreznih obveznika.On je naime prije samo tri mjeseca tvrdio da je isao potpsati novi ugovor s HBO(Home Box Ofice)o dvogodisnjem snimanju serije u Dubrovniku,sto se je danas pokazalo neistinitim.HBO je otisao a bezsramna laz druga Marasa je ostala.Bjedno,jako bjedno od Marasa!

OS
osica
22:47 22.08.2015.

Ha, Ha, pa ovo je za poludit. " Vole društvene mreže " .ma ne " već Fotelje" Ne ore on za " društvenu mrežu već za Fotelju."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije