Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milinović: Tolerancija ministra Kalmete na korupciju je nula

kalmeta milinović
Arhiva VL
30.11.2009.
u 14:03

Odgovarajući na pitanje hoće li možda premijerka Jadranka Kosor tražiti da ministar Kalmeta podnese ostavku, Milinović je kazao kako događaji oko čelnika HAC-a pokazuju odlučnost ove Vlade prema korupciji i da su oni snažna poruka Europi da je hrvatska Vlada spremna raščistiti sve afere.

Stopa tolerancije ministra Božidara Kalmete na korupciju je nula, kao i kod svih članova hrvatske Vlade. To mi je kolega Kalmeta jučer potvrdio u razgovoru - kazao je danas u Novalji na otoku Pagu ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade Darko Milinović odgovarajući na novinarsko pitanje hoće li možda ministar Kalmeta podnijeti ostavku zbog afere u Hrvatskim autocestama.

Ministar Milinović je dodao kako podržava sve što Kalmeta radi te da se i afera u HAC-u otkrila zahvaljujući Kalmetinu radu odnosno da je ministar sam tražio da se razotkriju krivci za tu aferu.

Odgovarajući na pitanje hoće li možda premijerka Jadranka Kosor tražiti da ministar Kalmeta podnese ostavku, Milinović je kazao kako događaji oko čelnika HAC-a pokazuju odlučnost ove Vlade prema korupciji i da su oni snažna poruka Europi da je hrvatska Vlada spremna raščistiti sve afere.

Komentirajući slab odziv građana odnosno rizičnih skupina koje bi bile obvezne cijepiti se protiv svinjske gripe, ministar je kazao kako je cjepivo koje je došlo u Hrvatsku dobre kvalitete, da nema nuspojava te je pozvao građane da se cijepe.

Inače, ministar Milinović je danas u Novalji polaganjem kamena temeljca obilježio početak gradnje nove zgrade doma zdravlja površine oko 1600 četvornih metara čiju gradnju zajednički financiraju Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo mora te Županija ličko-senjska i Grad Novalja s ukupno 11,5 milijuna kuna.

Komentara 34

PI
Pippo9
14:18 30.11.2009.

Primorac nema veze s malverzacijama i to su istrage pokazale.Krivci su uhvaćeni i bit će kažnjeni jer nitko nije iznad zakona

WE
webber17
14:32 30.11.2009.

Vlada radi sve kako bi iskorijenila korupciju u kriminal u hrvatskoj,a to je najvažnije...

DA
danielzg
00:11 03.12.2009.

Milinović je potrošio veliku lovu na neprovjereno cjepivo i sada poziva ljude da budu ovce, potpišu papir da nitko ne odgovora zbog nuspojava i cijepe se a on će se kao poslije cijepiti! Toliko o njegovoj vjerodostojnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije