Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR JAVNO O GRADNJI PRIVATNOG OBJEKTA

Milinović obavijestio o gradnji obiteljske kuće posredstvom svoje tajnice

17.06.2009.
u 14:35

Na redakcije hrvatskih medija ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović uputio je pomalo neobično priopćenje posredstvom svoga kabineta u kojem funkciju tajnice obnaša Zora Lažeta koja je ujedno i glasnogovornica te institucije.

U njemu ministar informira javnost kako je započeo pripremne radnje za izgradnju obiteljske kuće u Gospiću na naslijeđenome građevinskom zemljištu. Također je izvijestio da za navedenu građevinsku aktivnost u Gospiću posjeduje potrebnu dozvolu i izvedbeni projekt, a osim što želi graditi, ministar radi i na troškovniku ove privatne investicije.

A u svom priopćenju hrvatskoj javnosti ministar se osvrće i na financijsku stranu svoga graditeljskog projekta ističući kako je potreban novac priskrbio vlastitom ušteđevinom. Nju je, pak, ministar stekao nakon više od 20 godina radnog staža, i to, navodi, od ušteđevine svojih i supruginih roditelja i sestre, te kreditom banke.

Nije zaboravio posredstvom svoga kabineta otkriti i da će nakon dovršetka troškovnika potpisati ugovor o izgradnji s izabranim izvođačem.

Na upit o ministrovim motivima za ovo, dosad neuobičajeno obraćanje javnosti iz Ministarstva zdravstva stigao je i odgovor.

- Ministar Milinović javna je osoba, te je smatrao potrebnim obavijestiti javnost o početku gradnje obiteljske kuće u Gospiću, s obzirom da je stambeno pitanje državnih dužnosnika uvijek u fokusu interesa javnosti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije